WINSTGEVENDE VIDEO'S VOOR DE BOUWSECTOR

Wij maken videocontent voor bouwbedrijven die willen groeien met een sterke uitstraling!

ONZE WERKWIJZE

 • CONCEPT

  Het creëren en uitwerken van ideeën.

 • FILMEN

  Het benodigde beeldmateriaal opnemen.

 • VIDEO EDITING

  De video tot leven brengen.

 • OPLEVERING

  De video is klaar voor lancering!

HET CONCEPT UITWERKEN

Het concept uitwerken is de eerste en belangrijkste fase voor het produceren van een video. In deze fase wordt bepaald wat voor video we gaan creëren, welke doelgroep het moet aanspreken en voor welk doel de video wordt ingezet uiteindelijk. Het verhaal wordt uiteindelijk uitgewerkt, de sfeer wordt bepaald en we maken een lijst van wat we nodig hebben om de video’s te realiseren. Ook wordt er in deze fase vastgelegd wat en hoe er gefilmd moet worden en wordt de planning gemaakt voor de filmdagen.

DE FILMOPNAMES

Fase twee is de draaidag, of terwijl we gaan filmen! Wij zorgen dat we op tijd aanwezig zijn voor de voorbereiding.
Met de planning wordt hier rekening mee gehouden. Voordat we echt van start kunnen gaan moeten we al het apparatuur opbouwen en klaarzetten op de juiste plek. Op de draaidag houden wij jou up-to-date over de stand van zaken en zullen wij jou informeren als we al het beeldmateriaal hebben opgenomen.

VIDEO MONTAGE

Nadat we alle draaidagen hebben gehad, gaan we aan de slag met de montage!
De beelden worden na elke filmopnames op de computer ingeladen, gesorteerd en geback-upt, zodat we overzichtelijk van start kunnen gaan. De beelden worden in het software programma ingeladen, bekeken, gesorteerd en vervolgens wordt er een verhaal neergezet op de tijdlijn. Daarna wordt de video nog aangekleed met geluid, muziek en teksten en wordt de huisstijl van het bedrijf erin verwerkt (teksten, fonts en logo’s). Dan is het tijd voor kleurbewerking, zodat de beelden gaan stralen en word de sfeer van het bedrijf erin verwerkt. 

OPLEVERING

Als de video montage klaar is wordt de video online geplaatst op ons Vimeo kanaal. Je ontvangt van ons een e-mail met de link naar de video. De video staat op verborgen, zodat je alleen de video kunt bekijken als je de directe link hebt.
Je hebt twee aanpassingsrondes waarin je kleine en eventueel één grote bij de eerste ronde kunt doorgeven. Als de video is goedgekeurd ontvang je een nieuwe e-mail via WeTransfer waar je de video kunt downloaden.

WIST JE DAT?

ZIJ GINGEN JE VOOR

PLAN VANDAAG NOG JOUW VIDEOSHOOT!

CONTACT

Plan een afspraak in zodat wij samen kunnen kijken naar de mogelijkheden specifiek voor uw bedrijf. Dit kan telefonisch of via Zoom.

DIENSTEN

Promotievideo
Wervingsvideo
Bedrijfsfilm
Projectvideo
Instructievideo
Productvideo

INFORMATIE

06-38281996
info@viewmotion.nl

Rijksweg 47
5854 AS Bergen (L)
Nederland

KVK: 73854042
BTW: NL859687168B01

VOLG ONS OP

Over ons
Werkwijze
Privacybeleid